Johanna ja Jarkko

Heips!

Kävimme vastaanotollasi lauantaina Malmilla ja saimme oikein ihania elämyskohteita tutkittavaksemme. 

Valitettavasti emme ehtineet vielä toteuttaa niitä muiden kiireiden vuoksi. Kuitenkin saimme Sinulta ajatuksen yllättää ystäväpariskuntamme, joka saapui eilen 2 viikon pituiselta häämatkaltaan. Olimme heidän kanssaan sopineet, että he tulisivat lentokentältä taksilla meille. Menimme kuitenkin heitä vastaan lentokentälle banderollein varustettuna, kuten ulkomailla usein näkee kaikenlaisia lappua saapuvien lentojen aulassa heilutettavan. Suomessa olimme ainoat… Family K.. Stardust-tour… Lisäksi olin varannut saippuakuplia joita heidän häissään myös puhallettiin. Voi sitä ilon määrää, jonka kohtasimme. Osasimme yllättää. Lisäksi olimme varanneet kauniisti katettuna kuohuviiniä ja mansikoita automme takapenkille automatkaa varten.

Tarkoituksena oli jatkaa matkaa Kallahteen katsomaan tähdenlentoja, mutta emme tietenkään etukäteen voineet selvittää olisivatko he lähdössä samantien kotiin vai jäisivätkö meille yöksi, joten epäonneksemme heillä oli seuraava päivänä jo työpäivä, joten he lähtivät vielä yölla ajamaan kotia kohti. Tähtisumu jäi näkemättä :(

Ystävämme olivat kuitenkin todella iloisia, yllättyneitä ja saamme kiittää Sinua ideasta, vaikka Tähdenlentoja emme ehtinytkään katsomaan. Siitä se idea kuitenkin lähti!!!

Muita kokemuksia...