Teemu M

Konsultoinnin tuloksena sain ohjeet lähteä ajelehtimaan avainnippuni muodostamaa reittiä Rastilan ympärille. Lähdin toteutukseen 23.10.2010, aurinkoisena lauantai-päivänä pyörän kanssa.

Tulos oli mainio. Kun ei ole varsinaisesti mitään kohdetta, niin sitten sitä löytää kaikenlaista uutta. Ensinnä oli jo punainen kahvimaja jonkun uimarannan vieressä ja siellä tuli syötyä korvapuusti, vaikka vasta oli syönyt aamupalan. Sitten löytyi tie, joka vei Kallahden niemen kärkeen. Tuuli tuntui kasvoilla, rannassa pärski laineet ja maa tuoksui syksylle. Taivaanrannassa oli kauniita pumpulipilviä. Rannalla oli ihmisiä surffailemassa varjojen kanssa.

Kaupunkikokemukselle antautuminen opetti minut löytämään uuden luontokohteen Helsingissä, jossa koin meren ja luonnon läheisyyttä. Ajelehtimisen arvo sinänsä on mielestäni siinä, että silloin voi pysähtyä vain kokemaan tämänhetkisiä tunnelmia. Se on kovin virkistävää!

Muita kokemuksia...