Lorelma

Kiitokset hienosta konsultoinnista taiteidenyössä 27.8! Ensimmäiseksi päätin vaihtoehdoista kokeilla kulkuvälinebingoa. Toteuttamispäiväksi valikoitui syyskuun ensimmäinen ja aloimme kahden henkilön voimin pelata bingoa noin kuudelta illalla.

Bingokupongit 5×5 ruudukko täytettiin 25 erilaisella bongauksen kohteella japanilaisturistista city-kaniin ja matkakorttien latauksen jälkeen noustiin rautatientorilla ensimmäiseen bussiin.

Etukäteen tarkensimme että bongauskohde tuli sanoa ääneen ja merkitä bingotaulukkoon nähdyksi. Toinen ei saanut bongata samaa kohdetta uudestaan vaan piti löytää sama juttu jostain muualta.

Ensimmäinen vastaantullut bussi sattui olemaan numero 23, jolla matkasimme ruskeasuolle. Ensimmäinen bongaus heti rautatientorilta lähdettäessä oli kielletty ajosuunta -liikennemerkki.

Ruskeasuon päättäriltä kävelimme 10-ratikan pysäkille ja jatkoimme kirralle ja niin edelleen bussin 58 & 4-ratikan kautta saimme kolmetuntisen bingo-maratonin päätökseen mannerheimintie 27 kohdalla, jossa bongasin viiden rivin täydentävän kuumailmapallon ikkunan mainosteipeistä. Hihkaisin bingo ja painoin stop-nappia.

Menimme juomaan voitonmaljat Korjaamolle! Olimme ne totisesti ansainneet.

Muita kokemuksia...