kokemuksia

Sofia

Sain punaisen lankakerän, jonka toisen pään minun oli määrä solmia kiinni farkkuihini. Pitäisi mennä Senaatintorille ja heittää kerä vapaaksi. Ja sitten tulisi vastaus. Olen rohkea ja innostuva tyyppi, joten: “Hahha helppo juttu”, ajattelin itserakkaasti. Lue koko kokemus »

Riitta

Sattuman kautta päädyimme kaupunkikonsultin vastaanotolle ja toivoimme tehtäväksi eksymistä ja uuden paikan löytämistä. Pienen konsultoinnin jälkeen saimmekin lähteä löytöretkelle Eiraan vielä samana iltapäivänä Jacques Cartierin vuoden 1534 matkareittiä kartalta seuraillen. Lue koko kokemus »

Inga

Kirjekuorellinen tehtäviä odottaa vielä eteisen pöydällä! Mutta ei stressaavana vaan inspiroivana. Odotan sopivaa hetkeä matkata KALLAHTEEN tähtiä tarkkailemaan ja saan mukavia väristyksiä, kun projekti tulee yllättäen mieleeni törmätessäni ihan muissa yhteyksissä siihen ajatukseni tempaisevaan maagiseen kirjainyhdistelmään: Lue koko kokemus »

Teemu M

Konsultoinnin tuloksena sain ohjeet lähteä ajelehtimaan avainnippuni muodostamaa reittiä Rastilan ympärille. Lähdin toteutukseen 23.10.2010, aurinkoisena lauantai-päivänä pyörän kanssa.

Tulos oli mainio. Kun ei ole varsinaisesti mitään kohdetta, niin sitten sitä löytää kaikenlaista uutta. Lue koko kokemus »

Lorelma

Kiitokset hienosta konsultoinnista taiteidenyössä 27.8! Ensimmäiseksi päätin vaihtoehdoista kokeilla kulkuvälinebingoa. Toteuttamispäiväksi valikoitui syyskuun ensimmäinen ja aloimme kahden henkilön voimin pelata bingoa noin kuudelta illalla.
Lue koko kokemus »

Raija

Dadarunoutta onnenumeroilla:

Hän-alkukesän yö.
Toinen vieressä.
Paperit hänen suuntaan.
Auringonnousun Realdo
kirjallisuuden ruusuja siirtää.

Virve

Kiitos mahtavasta konsultaatiosta…lisää voit lukea linkeistä.(Lue oikeasta yläkulmasta, you tubesta pätkien kuvaustekstit, niin pääset kärryille.)

dadaistinen rakkausruno onnennumerolla 69
http://www.youtube.com/watch?v=kQvVdpXL43Y
(katso erityisesti viimeinen sekunti, mitä tapahtui? <3)

Lue koko kokemus »

Liisa

Se avasi uutta näkemystä kokea kaupunkia lapsen silmin ja tuntein, kulkea seikkailumielellä tutuissa paikoissa. Ehkä luovuus lisääntyi, tuli keveyttä elämään. Mahdollisuuksia löytyi paljon eri asioihin. .